Als de temperatuur begint op te lopen kan het tijd worden om uit de ‘Netflix-stand’ te komen en wat vaker te gaan bewegen of sporten. Je lichaam nu zomer klaar maken zorgt ervoor dat jij de meest gestroomlijnde versie van jezelf bent tegen de tijd dat iedereens favoriete seizoen begint.

Slank op het strand

Maar wat als je merkt dat die gezonde smoothies en een trainingsroutine niet echt helpen?

 To exercise or not to exercise   

Een goede manier om af te slanken voor het strandseizoen is voor veel mensen een stevig dieet in combinatie met intensieve lichaamsbeweging. Maar niet iedereen heeft daar zin in of baat bij. Je kunt nog zo mooi op gewicht zijn en toch op bepaalde plaatsen last houden van ongewenste deuken en putjes, of vetopslag dat maar niet weg wil hoeveel en vaak je ook sport of een dieet volgt.

Gelukkig zijn er nu meer mogelijkheden dan alleen bewegen en dieet om met een slank lichaam de zomer in te gaan.

Moderne Anti Aging Body Contour behandelingen

JA, vanaf 20 maart hebben wij een samenwerking met Medica Estetica Clinics, dr Kamran Firdausi en zijn echtgenote, dr. Fausia Dr.Köse beide cosmetisch arts. Er wordt gewerkt met de modernste technieken op het vlak van anti-aging. Als aanvulling op onze afslank- detox- en sculpting programma’s kunnen we nu daadwerkelijke huidverstrakking en verbetering aanbieden. Een duurzaam palet aan gezichts- en bodycontouring behandeling zonder operatie.

Body Contouring

Body Contouring is de verzamelnaam voor een aantal behandelingen die ingezet worden om een slanker en strakker lichaam te krijgen èn te behouden.

Door middel van vetoplossende en huidverstrakkende procedures wordt op relatief eenvoudige manier de lichaamscontour gestroomlijnd. Deze behandelingen zijn veel minder invasief dan vroeger en geven vaak al met één enkele behandeling resultaat.

Lipolyse

Lipolyse is een snelle methode om kleine vetophopingen op lichaam en gezicht te laten verdwijnen zoals o.a. onderkin, lovehandles, boven de bh, de heupen, binnen- en buitenkant bovenbenen en knieën. Door middel van kleine prikjes met een vetafbrekende vloeistof, dat rechtstreeks in het vetweefsel wordt geïnjecteerd, lossen de vetcellen op en worden via de urine afgevoerd. De behandeling zelf is vrijwel pijnloos en er zijn slechts 2 prikjes nodig per behandelgebied van 10 x 10 cm.

 Liposuctie

Liposuctie verwijdert vetcellen waarbij het vet onderhuids wordt weggezogen en de vorm van het lichaam verandert. Het is vooral geschikt voor mensen met een stabiel lichaamsgewicht die af willen van ongewenste afzettingen van vet op specifieke delen van het lichaam en zo hun contouren willen verbeteren.

Door te sporten verbrand je vet waardoor vetcellen kleiner worden, maar liposuctie verwijdert de vetcellen definitief. Het weggezogen vet kan ook gebruikt worden voor een lipofilling (eigen vet als filler) in andere delen van het lichaam, of in het gezicht.

Lipolyse of liposuctie?

Welke behandeling is nu de beste? De vuistregel is: als je hele hand het vetweefsel kan omvatten; liposuctie, is het minder dan een handvol, dan lipolyse. Beide procedures verwijderen overigens geen cellulite, kuiltjes of striae, dat heeft andere oorzaken en daarvoor werkt de Cellfina behandeling optimaal.

Cellfina

Cellfina is een éénmalige, minimaal invasieve procedure waarvan bewezen is dat het de de cellulite op de billen en dijen laat verdwijnen. Het is de enige behandeling tegen cellulite die goedgekeurd is door de zeer strenge FDA, met resultaten die blijvend zijn bij een stabiel lichaamsgewicht. Cellfina is geen crème, lotion, roller of andere behandeling voor cellulite. Het richt zich op de strengetjes van bindweefsel die de huid naar beneden trekken. Zodra de spanning in die strengetjes is opgeheven is de oorzaak van het rimpelen en deuken verdwenen, wat resulteert in een gladde huid.

Het resultaat van deze behandeling is binnen drie dagen zichtbaar. Een bijkomend effect is lifting van het behandelde gebied, zichtbaar binnen drie tot zes maanden na de behandeling.

Cellfina overtreft alle andere methodes voor cellulite in termen van klanttevredenheid.

Body Contouring: nu doen ivm met de hersteltijd zodat je slank de zomer in kunt! Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is, boek een consult, dan krijg je een advies op maat inclusief een kostenraming.