ANTI CELLULITE – Haalbaar, betaalbaar met blijvend resultaat!

1 mei 2019Anti-Cellulite, Cryolipolyse, Cryotherapie, Cuppen, Fit & Slank, vet bevriezen

Cellulite killen zonder snijden

Een revolutionaire anti-cellulite ontdekking! Hoe de combinatie van vet plaatselijk intensief bevriezen met het cuppen van de benen tot prachtig strak resultaat leidt.

De min110 3C behandeling: Cryolipolyse – Cuppen – Cryotherapie

INHOUDSOPGAVE

1. Wat is Cellulite

2. Anti-Cellulite door Cuppen en (plaatselijke) Cryotherapie

3. Wat is plaatselijke cryotherapie

4. Anti-Cellulite door Cryolipolyse  – Vet Bevriezen

5. Wat is cryolipolyse – Vet bevriezen 

6. Hoeveel behandelingen heb je nodig

7. Voorwaarden voor succes

Vaak hoor ik de noodkreet hoe kom ik van mijn cellulite af? Ik ontdekte de putjes in mijn benen rond mijn 17de jaar. Het leverde mij veel onzekerheid op. En ik heb veel dure behandelingen ondergaan. Tot ik op latere leeftijd echt ben gaan uitzoeken hoe het zit.

Cellulites is een ontsteking van het onderliggende huidweefsel en is door goede voeding, en sporten wat makkelijker aan te pakken. Cellulite zijn de bobbels, hobbels en putten de billen en benen en soms ook op andere delen. Genetische aanleg speelt een grote rol. Als je moeder cellulite heeft grote kans dat jij het ook hebt. Daarnaast spelen hormonen ook een grote rol. Omdat oestrogeen wat in verschillende fases van het leven van een vrouw, pubertijd, zwangerschappen, en overgang een grote invloed heeft. Jij herkent vast een van deze oorzaken?

Cellulite wordt op latere leeftijd vaak beter zichtbaar doordat het collageen in de huid door de jaren heen minder wordt. En collageen zorgt voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Daarnaast hebben vrouwen ook een hoog vetpercentage. Maar ook bij slanke, magere vrouwen kan cellulite ontstaan. Kortom het is een zeer complexe aandoening.

1. Wat is cellulite precies? Hoe ontstaat het? En hoe pak ik het aan?

Cellulite is een onderhuids vetophoping waarbij het bindweefsel verstoord wordt door vet. Vet wordt opgeslagen in de onderhuidse ruimtes waarvan het bindweefsel de muur vormt. Bij overmatig vet onstaan er ophopingen die teveel zijn voor de ruimte, het vet wordt naar buiten gedrukt en trekt de huid naar beneden. Het resultaat: bobbels, kuiltjes de zogenaamde sinaasappelhuid.

Conclusie!

Vetvorming en de terugloop van collageen aanmaak zijn dus de factoren die aangepakt moeten worden.  Omdat deze een grote invloed hebben op de mate van en de vorming van cellulite.

Hoe kan je dat aanpakken zodat het resultaat ook blijvend is en de kuur of behandeling betaalbaar? Er zijn natuurlijk genoeg peperdure behandelingen maar die zijn, op een operatie na, niet blijvend en ook niet voor iedereen betaalbaar.

Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk de cellulite kan killen. Dit zijn voor mij de randvoorwaarden geweest voor het ontwikkelen van een methode die ECHT WERKT.

Met de revolutionaire Cryotherapie en Cryolipolyse in combinatie met Cupping kan dat. Ik heb het zelf uitgeprobeerd, maar ook uitgeprobeerd op vriendinnen in diverse leeftijdscategorieën en het werkt.

1.1. https://mykillerbodymotivation.com/cellulite/

1.2. https://www.cryozen.be/nl/page/goed-gevoel-door-cryotherapie-voor-het-hele-lichaam-cee.html

2. Fase 1 – Cuppen en Cryotherapie

We starten met een de oeroude methode cuppen van beide benen, billen de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en. Dit gebeurt door middel van plaatselijke cryotherapie, een zeer koude droge luchtstroom zorgt ervoor dat de bloedvaten in de huid samentrekken, waardoor de vetcellen gestimuleerd worden en afgebroken worden. De koude zorgt zo ook dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd waardoor de huidstructuur zienderogen verbetert en straktrekt. En in de  nabehandeling met een Slimming Serum openen de bloedvaten zich weer waardoor de gifstoffen sneller worden afgevoerd.

3. Wat is plaatselijke cryotherapie

Een zeer koude droge luchtstroom die tot -160graden kan koelen wordt plaatselijk over het te behandelen lichaamsdeel heen en weer bewogen. De koude lucht zorgt ervoor dat de bloedvaten samentrekken, dit proces versnelt de afbraak van afvalstoffen w.o. ook het witte vet. Hierdoor worden ook ontstekingen afgeremd omdat afvalstoffen geen tijd krijgen om zich te nestelen. Daarnaast zorgt de indringende kou voor een boost aan de collageen aanmaak waardoor je huidstructuur verbetert en straktrekt.

Voor wie

Plaatselijke Cryotherapie mag nagenoeg bij iedereen toegepast worden. Alleen als je een huidallergie voor kou hebt is het geen behandeling voor jou.

 Wanneer zie je resultaat?

Je merkt direct na de behandeling al resultaat. Om tot een resultaat te komen dat op langere termijn doorwerkt is een kuur van gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig. Daarna is het een kwestie van regelmatig, eens in de 6 tot 8 weken een eenmalige behandeling.

4. Fase 2 – Cryolipolyse

Na een aantal dagen starten we met de cryoliplyse van de bovenbenen. Door een koeling van -10 graden van de te behandelen plaats verdwijnen je vetcellen veilig en zonder operatie. De vetcellen worden nl. bevroren en hierdoor gedood en deze worden dan door het lichaam zelf afgevoerd. Ze komen op die plek niet meer terug. De intensieve koeling werkt ook ontstekingsremmend en stimuleert de aanmaak van de collageen cellen. Je slaat twee vliegen in een klap.

 5. Wat is cryolipolyse – Vet bevriezen

Een revolutionaire nieuwe behandeling binnen de cryotherapie die kan helpen de bovenstaande fysieke aantrekkelijkheid te bereiken, is cryolipolyse. Dit is de niet-chirurgische behandeling voor vetreductie en lichaamscontouring. Deze veelbelovende methode;  Afslanken door plaatselijk vet bevriezen

Lipolyse activeert het natuurlijk vermogen van jouw lichaam om vet af te breken en Cryo betekent kou. Tijdens deze behandeling wordt plaatselijk vet gedurende 60 minuten sterk gekoeld. In reactie daarop gaat jouw lichaam het vet zelf afbreken; precies op de plekken waar de behandeling plaatsvindt.

Een behandeling duurt totaal anderhalf uur. Om je doelen te bereiken heb je doorgaans 1 tot 3 behandelingen nodig per zone. De volgende zones kunnen behandeld worden: denk aan zones als de dijen, heupen, buik, billen, lovehandles en de mannelijke borst. De afbraak en afvoer van je vetcellen duurt ongeveer 8 tot 12 weken. De behandeling is veilig omdat omliggend weefsel niet op dezelfde manier op kou reageert.

Je huid wordt plaatselijk gekoeld waardoor de bloedcirculatie verhoogt. Omdat de zones daarnaast worden gemasseerd wordt het weefsel losser wordt gemaakt en kan het lichaam de vetophopingen makkelijker afbreken. Na het koelingsproces wordt de huid gereinigd met een cleanser. In de behandelcyclus die er op volgt, behandel je de huid thuis na met een Slimming Serum.  Ik heb het ervaren, succes verzekerd in combi met leefstijl qua voeding en bewegen.

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een geldoekje op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Hierdoor kun je de eerste 10 minuten een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt nu gericht gekoeld. Veel mensen gebruiken de behandeling om te ontspannen. Ze lezen een boek lezen, gaan internetten of doen eindelijke eens helemaal niets. Ik zeg lekker een powernap.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Althans niet op de behandelde plaats. Ze kunnen wel terugkomen op andere plaatsen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zijn na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 tot 4 behandelingen tevreden. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Ben je dan klaar? Ja, maar houd het bij en neem ieder jaar nog een keer 1 behandeling. Zodat je lekker in shape / curve blijft.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Cryolipolyse is geschikt voor nagenoeg iedereen, welk huidtype je ook hebt. Mannen, vrouwen, zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

methode concurreert met liposuctie, geen operatie en geen bijwerkingen.

6. Fase 3 – Cuppen & Plaatselijke Cryotherapie

Een week na de cryolipolyse starten we dan weer met het plaatselijk cuppen en nabehandelen met plaatselijke cryo.

Na 1 cryolipolyse behandeling en ca. 4 tot 5 plaatselijke cryo behandelingen in combinatie met cuppen zijn de eerste echte resultaten zichtbaar.

1.3: https://www.facebook.com/lms.wellness/videos/1707371826047346/

6. Hoeveel behandelingen heb je nodig

2 tot 3 cryolipolyse behandelingen en 8 tot 10 plaatselijke behandelingen. De tijdsduur is ca 3 maanden. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van de mate van cellulite en de conditie van je huid. Daarna is het verstandig om, om de 2 tot 3 maanden een eenmalige plaatselijke cryo behandeling inclusief cuppen in te plannen. Zelf om de 3 dagen cuppen onder de douche en insmeren met een serum zorgt voor het behoud van je perzikhuid. Na deze kuur is het verstandig om eens in de 6 weken weer even te laten cuppen en plaatselijke cryotherapie toe te laten passen.

REVIEW  

Lienke: min110 mijn hoop in de strijd tegen de Cellulite. Ik heb nu 3 behandelingen gedaan en je ziet al resultaat. Dat geeft moed want een ijzeren discipline is vereist.  Zelfs mijn man is enthousiast. Dat is wat wij vrouwen graag willen.

Dorien: We komen van ver, maar zo blij met het resultaat tot op heden. Ik heb nu 6 behandelingen gehad en het ziet er al heel goed uit. Ik ben klaar voor het bikini seizoen.

7. Voorwaarden

Als jij deze stap wilt nemen is het wel belangrijk dat je darmflora optimaal werkt en in staat is op een goede manier vet af te breken zodat de geraakte cellen ook inderdaad afgevoerd kunnen worden, zodat je ook inderdaad het gewenste resultaat bereikt.

Veel gezondheidsproblemen waaronder ook de vetverbranding zijn het gevolg van een verstoorde balans van de negen verschillende hormonen die je hebt. Je moet dus uitvinden  waar bij jou de verstoring zit. Maar door middel van een uitgebreide analyse kom je daar snel achter. Meestal kan je door een paar simpele aanpassingen in je leefwijze en je voedingspatroon de hormonale verstoring herstellen.

Na 3 cryolipolyse behandelingen en daar tussendoor  8 plaatselijke cryotherapie behandelingen in combinatie van cuppen is het resultaat verbluffend. En het is blijvend. De vetcellen komen nl. niet meer terug op die plaats als je het goed onderhoudt.

Gelukkig er is dus een oplossing voor jou, die al jaren tevergeefs probeert je cellulite te killen. Plaatselijk vet bevriezen in combinatie met hormoonfactor voor mij de bewezen manier om snel, duurzaam resultaat te hebben en daadwerkelijk de sinaasappel te verruilen voor de perzik.

Wil jij NU ook van start op een 100% natuurlijke wijze, geen operatie, niet overdreven bewegen en geen diëten.  Boek dan NU, de eerste plaatsing voor slechts Euro 98,–. Heb je wat aan deze blog gehad? Delen mag!!

Met Coole groet,

Corien

 

Laatste berichten

PUUR en Verfrissend – Gezond ZONDER suiker

Lobsters Drinks, Puur, natuurlijk zonder suiker en ook nog gezond voor je lichaam.

Plaatselijk vet verliezen? Huidkwaliteit verbeteren?

Nu bij min110 een thuiskuur om plaatselijk vet te verliezen en je cellulite te lijf te gaan. In combinatie met een Cryolipolyse Kuur zichtbaar sneller en langduriger resultaat

Cryotherapie is BOOMING! De virus killer!!

Drie minuten in een cabine van -110 graden celsius... Durf jij het aan? Zo goed als in je blootje voor drie minuten in een cabine van -110 graden celsius staan. Het is booming en liefhebbers zweren erbij. Heb jij het al eens aangedurfd? Whole Body Cryotherapie Met...

Koele Vet Verbrandingstips

Wil je ook vol energie en strakker in je lijf het voorjaar en de zomer tegemoet? Dat kan met Cryotherapie en lees de Koele Vet Verbrandingstips en download het ebook. Download dit ebook over Koele Vet Verbrandingstips  Je stofwisseling krijgt een boost, je collageen...

Afvallen gaat makkelijker door kou! Geen fabel..

Een kuur met cryotherapie zorgt voor ECHT afvallen zonder jojo effect

Over min110

Hi! Ik ben Corien van Rijn, jouw cryo- en hormoonfactor coach.

Ik help mensen op natuurlijke wijze aan een fitter lijf. Dat doe ik via persoonlijke 1-op-1 sessies en online programma’s zoals “Voel je jonger dan je leeftijd”.

Pin It on Pinterest

Share This