Een bijzondere DETOXreis

Wij hebben een bijzondere detox reis op basis van Cryotherapie samengesteld. WIl jij je gezondheid een boost geven, verantwoord afvallen en je energie niveau op peil brengen? En ook nog genieten van luxe en comfort? Dan is dit programma iets voor jou!

Een weldadige zon op je huid, een strakblauwe hemel, een duik in het verkwikkende zwembad en een professioneel team om je te verzorgen. Dit klinkt als het paradijs op aarde. Dat klop! Rust in je hoofd, weg van werk en drukte. Kom volkomen tot jezelf in een luxe en comfortabele setting.

Combinatie van Cryotherapie – Gezonde Sappen – Microcirculatie – Bewegen

Het programma is een combinatie van detoxen, bewegen en cryotherapie. Een complete ontgiftiging en stimulatie van opbouw van nieuwe cellen en het omzetten van witvet in bruinvet . Met als resultaat een strakker en fitter lijf , een heel veel nieuwe energie. Na deze week volledig verzorgd ontgiften ga je herboren naar huis, gezuiverd van stress en onrust. Van “mind full” naar “mindfull”. Gun jezelf deze opkikker!

Een paar kilo minder lichaamsgewicht – maar een koffer vol cultuur

Op een prachtige locatie in Marrakech vang je meerdere vliegen in een klap. Een rijke cultuur en je kunt ver in het voorjaar nog skien. Hou je van de golfsport dan kan je je hart ook ophalen. En je voelt je iedere dag energieker en gaat naar huis met een paar kilo’s minder aan lichaamsgewicht.

Lees hier meer over de het pakket

 

Pin It on Pinterest

Share This