In 10 weken 10 jaar jonger

Verlies je quarantaine kilo’s en BOOST je energie!!

Nu een intake en proefsessie voor Euro 55,–

Jong blijven en fit voelen kan echt! Kies – juist nu – voor een gezonder lichaam, met cryo hersteltherapie. In 10 weken tijd raak je kilo’s kwijt,  en krijg je een lichaam vol energie. Bevries het verouderingsproces! Bij Cryo Center MIN110 in Noordwijk helpen we vrouwen én mannen aan een gezonder en strakker lichaam op een natuurlijke manier:

Binnen 10 weken optimaal en blijvend resultaat

Min110 – Professionals in Cryotherapie heeft een aantal kuren op basis van Cryotherapie met als doelstelling afvallen en reiniging van het lichaam en de geest.

Het programma kan primair gericht  worden op centimeters verliezen en een strakker lichaam, wij noemen dat het sculpten van. In dit programma is intensief bewegen een essentieel onderdeel.

Het tweede programma is gericht op het zuiveren van het lichaam en van de geest, weer bruisen van energie staat hierin voorop. Cryotherapie en voeding en detoxen is de rode draad door dit kuurprogramma. De programma’s zijn samengesteld in overleg met een arts en de behandelingen worden uitgevoerd door professioneel geschoolde en gecertificeerde therapeuten.

Vol energie en strakker met Cryo – de herstelkuur 

 

Wat houdt een kuur in? 

Een kuurprogramma waarbij een optimaal herstel van je lichamelijke conditie, een gestroomlijnder lijf en daadwerkelijk centimeters verliezen voorop staan.

Duur: 5 tot 10 weken

Afhankelijk van uw doelstelling, uw fysieke gezondheid maken we dit programma op maat en passen we een combinatie van onderstaande behandelingen toe.

Cryolipolyse of Contrast Cryolipolyse,deze behandeling zorgt voor het daadwerkelijk afbreken van vetcellen. Afhankelijk van de fysieke conditie stellen we een behandeling op maat samen over het aantal zones dat we aanpakken en welke therapie we toepassen.

Resultaat met 3 tot 4 behandelingen.

WholeBody Cryotherapie, met deze uit van oorsprong Japanse overgewaaide therapie dompel je jezelf diep onder nul en voel je je na een paar minuten letterlijk en figuurlijk een stuk lichter en vol met energie.

Resultaat na een kuur van 10 sessies. 

VisionBody en EMS, een intensief beweging- sportprogramma waarin we binnen en buiten activiteiten afwisselen, doelstelling is het versterken van de spieren en stroomlijnen van het lichaam. Onder professionele begeleiding beweeg je je in een super modern hightech bodysuite die perfect aansluit op je lijf.

Resultaat na een kuur van 10 tot 20 sessies.

Voedingsadvies, voorafgaand aan de kuur wordt een uitgebreide intake afgenomen en starten we met de 0-meting; gewicht, omvang, vetpercentage, conditie. We bespreken een haalbare doelstellingen op maat. Onderdeel hiervan is een voedingsadvies.

Wat is het resultaat ?

Vol Energie en Strakker in je lichaam – Een boost voor je weerstand –  Je verliest daadwerkelijk centimeters

Wat kost een kuur? 

Afhankelijk van je doelstelling en je beginsituatie. In een intake gesprek maken we een analyse en een plan van aanpak.  Bel of boek een afspraak voor een proefsessie en intake voor Euro 55,– . De kosten voor een KUUR zijn vanaf Euro 350,– . Kijk op www.min110.nl – Rembandtweg 39 –  Noordwijk of bel: 0621286882

MIN110 is een gecertificeerd Cryo centrum. Wij werken conform de richtlijnen RIVM. Onze behandelingen zijn Covid Proof, veilig en wetenschappelijke onderbouwd.

Pin It on Pinterest

Share This